tiistai 15. lokakuuta 2013

Tarton reissun raporttia

Se olisi sitten tämän vuoden osalta kisakausi ohitse! Eli nyt on kauden viimeiset kisat käyty ja päättäjäiset tuli juhlittua samalla reissulla. Oli kyllä taas vaihteeksi ihan super hauska reissu. Tosin voiko muuta olettaakaan, kun hyvällä porukalla ollaan liikenteessä.

Kisamatkana Tartossa on 3km (tai hiukan alle mun gps mukaan). Soutu sujui yllättävän mukavasti ottaen huomioon, että olimme ekaa kertaa vesillä tuolla kokoonpanolla. Perämies saatiin miesten joukkueesta ja sieltä sateli hyviä neuvoja koko matkan ajan. Kelikin osui kohdalleen, joten mikäs siinä oli soudellessa :)

FPC eli Finnish Party Crew + cox

Iltajuhlaa vietettiin perinteisesti paikallisessa Ruutikellarissa. Ohjelmassa oli ruokailu, palkintojen jakoa ja seurustelua. Niin ja mun reissun kohokohtaa unohtamatta eli hulavanteen pyörityskisaa!!! Eksyin siihen ikäänkuin vahingossa. Ensin siellä pyöritteli miehiä mm. Viron maajoukkueesta. Sen jälkeen huomasin, että siellä on naisiakin. No oli sitten pakko päästä kokeilemaan, että onko lapsuudessa opitut taidot ruostuneet. Ja eihän ne ollut! Kisasta tuli voitto kotiin latvialaisen ja virolaisen nenän edestä. Niin ja pöytäseurueelle saatiin vähän voittokakkua pöytään ;)

Meitsi ja voittokakku !

Vaikka reissu oli mukava, niin kyllä taas kerran arkikin maistuu. Oon ollut ihan JOKA viikonloppu jossain menossa ja seuraava vapaa viikonloppu taitaa olla vasta marraskuun puolella näillä näkymin..

Ylimenokaudenhan pidin tosiaan jo poikkeuksellisesti ennen näitä kisoja, joten nyt treenit jatkuu samaan tapaan ilman sen isompia lepojaksoja. Ei kyllä enää pystyisi päivääkään ottamaan kevyemmin, keho huutaa kovia treenejä! On ollut ihan super turvonnut olo, kun on ottanut vähän rennommin tässä syömisten yms. kanssa. Tuolla reissun päällä on itselle tosi vaikeaa pitää kiinni kunnon syömisistä.. Tänään kuitenkin palasin takaisin ruotuun ja nyt loppui herkuttelu! Teinkin heti superhyviä uunijuureksia ja lihapullia nomnom. En tosin kerennyt kuvaa ottamaan, kun oli jo lautanen tyhjä..

Treenit tosiaan jatkuivat heti maanantaina normaaliin tapaan, kuitenkin pehmeällä laskeutumisella eli perus pk -lenkillä. Tässä tunnelmia ennen lenkille lähtöä. Hymyssä suin mentiin, vaikka viikonlopun reissuväsymys vähän painoikin :)


Tänään kävin puntilla rankasemassa itteeni. Tuntui kyllä erittäin hyvältä treenata ja pystyi viime kertaan nähden lisäileen lähes kaikkiin liikkeisiin ihan mukavasti painojakin. Kyllä se siis tästä lähtee taas! Nyt vielä kevyttä iltapalaa punnitse & säästä -kaupan antimista ja sitten nukkumaan :)

Loppuun vielä mun superlöytö Tallinnan Sportlandiasta ;)

Äää nää oli vaan niin superhienot Vanssit, että oli pakko kotiuttaa ne! Olivat myös alessa ja aitoo mokkanahkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti