torstai 10. lokakuuta 2013

Hengissä ollaan!

Heipparallaa pitkästä aikaa, vielä mulla henki pihisee! On ollut aikamoinen tohina päällä viime aikoina, siksi en ole siis tännekään ehtinyt mitään rustailemaan. Välillä ihan itseäkin hirvittää tämä paikasta toiseen ryntäily ja säntäily. Kohta toivon mukaan vähän homma rauhoittuu ja alkaa taas arki rullaamaan normaaliin tapaan..

Alanyan matka tuli ja meni. Samalla myös ylimenokausi tuli tämän vuoden osalta lusittua. Toivottavasti pystyn jatkossakin viettämään ylimenokautta jossain muualla kuin kotona. Pystyi nimittäin aivan eri tavalla rentoutumaan eikä tullut tekemisen puutetta tai turhautumista pelkkään oleiluun. Vaikka tuli kyllä aivan totaalilepoa tuon viikon ajan, päivät meni joko altaalla tai rannalla makoiluun. Niin ja syömiseen + juomiseen...

Vedin koko sipsipussin.. Niinku kevyen soutajan kuuluu ;)

Viihteellä ei tullut käytyä kuin kaksi kertaa ja se oli itselleni ihan tarpeeksi. Nauroinkin matkaseurueelleni, että tuli koko ensi vuoden kiintiöt monen asian osalta kohdallani täyteen (hampurilaisateriat, alkoholijuomat, baarissa käyminen). Harrastan kuitenkin kyseisiä asioita mielestäni kohtuu harvoin. Sallittakoon tällainen rötväily siis kerran vuodessa :)

Ajattelin, että viikon auringossa lekottelun jälkeen arki tuntuisi varmaan ihan hirveältä. Oli kuitenkin ihanaa päästä taas treenaamaan, vaikka täällä vähän kylmempää olikin. Oon ihan täysin kesäihminen, mutta kyllä pitkät lenkit juosten, sauvakävellen ja pyörällä syksyisen raikkaassa ilmassa ovat maistuneet erittäin hyvin! Tässä fiiliksiä ennen lauantaiaamun sauvakävelylenkkiä :)


Nyt olisi taas tarkoitus pakata laukku valmiiksi, nimittäin huomenna tän tytön nenä osoittaa kohti Tartoa ja jo perinteeksi muodostunutta kauden päätöskisaa. Eli Tartossa käydään viikonloppuna 8+ kisat, joihin olemme lähdössä Suomesta useammalla eri joukkueella. Itse kisaan FPC nimisessä joukkueessa, jossa on jäseniä ympäri Suomen. Samalla osallistumme käsittääkseni myös Viron soutuliiton päättäjäisiin (ainakin viime vuonna kuuluivat ohjelmanumeroon). Nyt siis vielä kerran soutukamat kassiin tämän vuoden osalta ja kohti kauden päättäjäisiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti