keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Päk in pisnes

Jaaha, sitä onkin tovi vierähtänyt edellisestä kerrasta, pahoitteluni siitä. Mutta täällä ollaan taas! Voin avata hiljaiseloani sen verran, että on ollut henkisesti yksi elämäni raskaimmista syksyistä. Olen joutunut tekemään isoja ja raskaita päätöksiä, joten energiaa ei ole käytännössä jäänyt mihinkään muuhun. Nyt alkaa onneksi helpottamaan ja meikäläinen porskuttaa taas eteenpäin. Treenit olen koittanut koko ajan tehdä niin hyvin kuin on ollut mahdollista tässä elämäntilanteessa. Vaikka se ei ole aina välttämättä ollut kovin järkevää väsymyksestä johtuen. Olen huomannut, että henkinen kuorma rasittaa yllättävän paljon fyysistä puolta. Toisaalta olen monta kertaa aikaisemminkin huomannut, että treenit vaikeissa elämäntilanteissa auttavat henkisesti jaksamaan paljon paremmin. Niinpä en ole niitä jättänyt väliin.

No mutta vähän iloisempiin aiheisiin. Treenit ovat tosiaan sujuneet ihan mukavasti. Ollaan noudatettu todella erilaista ohjelmaa viime vuoteen verrattuna. Tuntuu, että treenit ovat tehneet henkisesti ja etenkin fyysisesti hyvää. Elimistö tuntui todella tukkoiselta kauden päättyessä, onneksi ei kuitenkaan mitään vakavampia ylikunnon oireita ollut. Hermosto on ollut ja on todennäköisesti edelleen aavistuksen tukossa tehotreenien paljoudesta ja huoltavien/hapettavien treenien puutteesta johtuen. Nyt onkin keskitytty aika paljon puhtaasti pk puoleen, mutta puntti on kulkenut koko ajan kylkiäisinä. Tässä vähän tunnelmia ennen ja jälkeen puntin.

Puntillahan on tärkeintä, että kengät mätsää asuun! :D

Aloitettiin viime viikolla maksimipuntti ja on ollut kyllä kivaa vaihtelua. Liikkeet ovat seuraavat:
1. Kyykky
2. Mave
3. Prässi
4. Pena
5. Leuat (joko taljassa tai laitteessa ja ehkä vielä joku kaunis päivä koko setti ihan vaan leukoina :D )

Olisi ollut yksi videokin tuosta mavesta, joka kuvattiin viimeksi koutsin kanssa puntilla. En vaan osannut kikkailla sitä tänne :( Ehkä sitten joku toinen kerta onnistuu.. Tossa puntissa on ollut sitten kylkiäisinä niin sanottu natsi kuntopiiri :D Eli keskikroppaa. Tuntuu joka kerta, että kuolen. En tiedä onko se periaatteessa vähän se tarkoituskin siinä, mutta kuitenkin. Eikös se vähän niin mee, että se mikä ei tunnu, ei myöskään kehitä :)

Nyt syksyllä on tehty tosi paljon myös pitkiä pk -lenkkejä. Pääsääntöisesti kävellen/sauvakävellen. Näissä treeneissä on ollut seuraa, joten on mennyt aikakin paljon nopeammin, kun ei ole tarvinnut yksin puurtaa :)


Missäs muualla sitä viettäisi sunnuntaina 3h kuin näissä maisemissa ja hyvässä seurassa? :)

On tullut tehtyä myös parit uudet hankinnat tähän harmaaseen syksyyn. Sain äidiltä etukäteisjoululahjan, pieni sponsorointi on aina kiva saada. Ehkä oli jo aikakin.....


Uudet dessit tuli siis etukäteislahjaksi :) Vanhat onkin aika hirveässä kunnossa syksyn metsässä rämpimisten jälkeen...

Etenkin noilla pitkillä lenkeillä on jostain syystä pohkeet meinanneet kramppailla. Kompressiosukat hyväksi todettuani päätin hankkia myös säärystimet. Ne on huomattavasti kätevämmät pukea ja ei tarvitse välttämättä joka kerran jälkeen pestä.. Niin ja ne on ihkut pinkit, tietenkin! ;)

On kyllä niin päheet ja toimii oikeesti! :)


Semmosta tänne siis. Aika perussettiä siis, lukuunottamatta tuota isompaa juttua. En onneksi jaksa kovin pitkään murehtia asioita, joten eiköhän tästäkin synkästä syksystä positiivisella asenteella selvitä. Nyt vaan odotellaan joulua ja etenkin lunta, että pääse suksille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti