tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Vaihteeksi on tovi vierähtänyt edellisestä postauksesta. Elämäni on ollut aikamoista hulabaloota viimeisen kuukauden ajan. Nyt kuitenkin hommat alkaa taas olemaan hanskassa ja ne hanskat tallessakin vielä kaiken lisäksi. Pääsin muuttamaan uuteen väliaikaiseen kotiin viikko sitten ja täällä on alkanut hommat rullaamaan ihan mukavasti. Muutto sujui jouheasti ja jo parissa päivässä sain kämpän näyttämään ja tuntumaan omalta. 

Treeneistä sen verran, että joulua edeltäneet pari viikkoa olivat erittäin rankkoja ja näin päätin yhteistuumin valmentajani kanssa, että olen hetken ilman harjoitusohjelmaa. Olen toki treenannut koko ajan, mutta ilman ohjelman tuomaa "pakkoa" ja se on ollut minulle ainakin henkisesti parempi. Olen oppinut jo tähän ikään mennessä onneksi vähän kuuntelemaan omaa kehoani ja tekemään asioita vähän paremmin sen mukaan.. 

Eilen treenien jälkeen aloin miettimään kulunutta vuotta 2013. Tämä vuosi on ollut samanaikaisesti yksi elämäni hauskimmista ja rankimmista vuosista. Tarkemmin asiaa pohtiessani lähes kaikki hauskat ja mukavat muistot liittyvät soutuun ja sen parissa tutustumiini ihmisiin. Tässä vähän kuvamateriaalia kuluneelta vuodelta. Toivottavasti kuvista saa jotain selvääkin, kun on puhelimella kikkailtu :)



Ekassa kuvassa on mun tän vuoden suurin rakkauspakkaus eli siskoni tyttö, joka syntyi huhtikuussa. On onni olla täti, vieläpä triplatäti :) Ehdin onneksi sopivasti Tsekin leiriltä kotiin ennenkuin "Mansu" tuli maailmaan!

Seuraavassa kuvassa ollaan "uuden" soutuparini kanssa Tukholmassa kisoissa. On ollut kyllä huippu hauskaa sekä veneessä että sen ulkopuolella. Harvoja tuskin naurattaisi, kun veneessä on 20 litraa vettä ja niin kova kaatosade ettei näe mitään. Me kikatellaan ja painetaan arskalasit päässä meneen. Miss wet unisuit ;) Kiitos ystävyydestäsi Tiina <3

Vuoteen on kuulunut myös itselleni harvinaisen paljon juhlimista. No toisaalta on hyvä joskus päästää vähän vapaalle ja rentoutua. Kuva siis syyskuiselta Turkin "koulutusmatkalta".

Sitten löytyypi kuva häälookistani elokuulta, ei suinkaan omista häistä vaan rakkaiden ystävieni. Olivat yhdet hienoimmista ja lämminhenkisimmistä häistä, joissa olen ollut. Ihanaa nähdä toiset niin onnellisina! :)

Ihmispyramidi Farstan kisamatkalla parhaiden soututyttöjen kanssa! Tarviiko tätä enempää selittää :D

Seuraavasta kuvasta löytyykin sitten monta merkittävää henkilöä, tai no ainakin yksi :D Kuvassa ollaan Tsekin leirillä kisoissa viime vuoden naisten avoimen yksikön olympiavoittajan kera :) Koko leiri oli kyllä yksi vuoden positiivisimmista asioista.

Sitten alariviin. Kuvassa työkaverini kanssa, josta on tullut ystäväni  vasta tänä vuonna. Tärkeä tuki, joka jaksaa kuunnella russutustani ja valitustani. Onneksi tätä tapahtuu puolin ja toisin :)

Tunnelmia Tarton matkalta. Kuvassa soutukaverini kanssa, johon tutustuin paremmin kevään Tsekin leirillä. Oli huippua huoneseuraa eikä yhtään hassumpaa treeni- ja juhlaseuraakaan. Hanna oot huippu!

Viimeisenä sitten joku kesällä napsaistu Mustan Orin (vene) ulkoilutuskuva. Kuvassa näkyy hyvin, että minkälaiseen vastatuuleen sitä on painettu tänä vuonna meneen. No toivottavasti ensi vuosi tuo parempia tuulia tullessaan. Etenkin myötätuulta :)

Näistä taas motivoituneena aloitan uuden vuoden palaamalla harjoitusohjelman noudattamiseen ja olen toivottavasti kesällä taas kovassa kunnossa!

Nyt kohti vuoden viimeisiä treenejä. 
Ihanaa Uutta Vuotta 2014 kaikille mussuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti