perjantai 20. syyskuuta 2013

Lomaaa! Lomalomalomalomalomaa! :)

Jee nyt on työviikko ja -tunnit paketissa! Huh. Loma voi siis alkaa. Sunnuntaina kurvaan Helsinki-Vantaalle ja siitä sitten viikoksi Turkkiin. Ylimenokausikin alkoi nyt jo, pari päivää ennen reissua. Tuli taas hyvää saumaan sen aloitus. Yllättäen nimittäin olo tuntui eilen kipeältä. Aina sama juttu, kun stressi laukeaa ja loma alkaa.. Tunnollinen työntekijä sairastaa vapaalla ja viikonloppuisin vai miten se menee.. Kävin vielä eilen illalla keppijumpalla ja oli kyllä aika huono olo. Nyt olen sitten koittanut syödä hevosen annoksia d ja c -vitamiinia. Oon myös ottanut muutaman Panadolin, jos vaikka ei pääsisi tauti ollenkaan "päälle". Katsotaan nyt, että mikä tilanne on sunnuntaina..

Töissä oli tänään jo onneksi vähän rennompi päivä. Muutamme ensi viikolla, joten tänään pakkailtiin kovalla tohinalla kamat kasaan. Oli tilattu vielä Niemen pojat siirtään kaikki, eli ei tarvinnut puolikuntoisena itse kanniskella mitään. Jäi sitten aikaa muuhun, kuten esimerkiksi tähän..

Hyvin mahtui yks kevyen soutaja muuttolaatikkoon, heheh. Saatiin myös muuttopitsat alakerran kotipizzasta, mikä on harvinaista herkkua meikäläiselle. Kyllä siis kelpasi lähteä loman viettoon.

Nyt on sitten vielä viime hetken valmisteluita ja pakkaamista ennen matkaa. Jännitin koko alkuviikon, että ehtiikö Hennesiltä tekemäni tilaus saapumaan ennen matkaa ja ehtihän se! Lähinnä uusien bikinien takia oli mukavaa saada paketti ennen matkaa. Mutta tulipa sieltä myös nämä, jotka koeajoin eilen keppijumpalla.


Hyvät pökät oli! Alkaa lähteen kyllä nää lepardikuosihommat taas vähän lapasesta... Hennesiltä tuli meinaan myös uudet kuoret puhelimeen, milläs muulla kuin lepardikuosilla. Sitten eilen tarttui Intersportista myös Puman lepardikolitsihousut mukaan. Oon niitä jo pitkään himoinnut, mutta en ole viitsinyt maksaa normihintaa kuitenkaan niistä. Nyt sattui kuitenkin sopivasti oleen alennuskuponki kyseiseen paikkaan. Onneksi poikkesin, koska samalla löytyi myös yhdet bikinit lisää reissuun. Pumalta nekin ja oli vain 10€ (ennen 39€) :)

Ja näillä voi sitten tulevana talvena myös vesijuostakin, koska oli kuitenkin sen verran tukevammat kuin mitkään narubikinit. Uimapuvut on meinaan superahdistavia. Semmosia löytöjä tällä kertaa. :)  Meni vähän shoppailupainotteiseksi tämä, mutta ehkä se näin ylimenokaudella sallittakoon! Syksy ja tuleva talvi on kuitenkin täynnä treenejä. Nyt on siis aika ladata akkuja tuleviin koitoksiin! :)

1 kommentti:

  1. Hahaa, samispöksyjä odotellessa! :)

    Me käytiinkin jo eilen S:n kans korkkaamassa vesijuoksukausi. Kivaa oli, aineenvaihdunta vaan sekos täysin. Sai juosta vessassa ja juoda litroittain vettä. Kumma juttu tuo hydstaattinen paine..

    VastaaPoista