maanantai 9. syyskuuta 2013

Hapoilla...

Voin kertoa, että viime viikko oli kohtuu hapokas. Joudun tekemään yhden viikon tunnit töihin tuntipankkiin sisään, koska lähden Turkkiin reissuun reilun kahden viikon kuluttua. Tein siis viime viikolla normaalien työpäivien (8-16) lisäksi vielä joka päivä 1-2h tunteja sisään. Tämän lisäksi olin koko lauantain messuilemassa Hyvinkäällä. Tuo Hyvinkään messureissu oli lähinnä henkisellä puolella raskas, johtuen messuvieraiden yleisestä humalatilasta ja erittäin tökeröistä iskureploista. Tuli vaan mieleen, että onko miehet oikeasti niin typeriä? :D No mutta tulipahan nyt joka tapauksessa tehtyä melkein 20h töitä työaikapankkiin eli n. 60h työviikko..

Treenit sujuivat tuosta työmäärästä huolimatta erittäin mukavasti. Aloitin viime viikolla uuden saliohjelman ja tykkäsin kovasti. Olen tehnyt viime syksystä asti salilla lähes samoja liikkeitä koko ajan. Nyt oli siis mukavaa vaihtelua saada uusi ohjelma. Tässä viime viikon treenit kokonaisuudessaan:
ma
pyöräily, kevyt pk 1h
ti
puntti 1 (jalat, vatsa, rinta)
ke
keppijumppa 1h, selän ja koko liikkuvuuden parantamiseksi/ylläpitämiseksi tämä on ympäri vuoden ohjelmassani
to
soutu 1x, kevyt pk 1h
pe
puntti 2 (kädet, olkapäät, selkä) + keskivartalojumppa (luoja meinasin kuolla tähän, tässäkin "uudet" liikkeet!)
la
sauvakävely 2h, kevyt pk, soutukaverin ja hänen koirulin kera (oli hyvä vetoapu, kun koiran hihna oli meikäläisen vyötäröön köytettynä ;)
su
lepo (la iltana kauden päättäjäiset...)

Aika perussettiä siis. Tämän tyylistä ohjelmaa mennään tässä nyt muutama viikko. Tosin tällä viikolla tähän lisätään vielä yksi tehotreeni. Viime viikolla sitä ei ollut, koska edellisenä viikonloppuna kisailtiin sprintin SM-kisat. Ylimenokauden pidän tuon minun viikon Turkin reissuni aikana. Ei tarvitse sitten siellä hikoilla, paitsi korkeintaan aurinkotuolissa.. Eikä tarvitse sitten muutenkaan stressata treeneistä ja elämänsä aikatauluttamisesta yms.

Tähän loppuun vielä kuva mun suurimmasta rakkaudesta, joista tämän blogin nimikin juontaa juurensa.. Eli näistä:
Oon aivan koukussa Niken Free Fit -treenikenkiin. Nää oli jo kolmannet, jotka ostin tänä vuonna. Heh. Nyt lupasin kyllä aikuisten oikeasti, että en osta seuraavia ainakaan vuoteen. Tosin näitä hienompia ei voi kyllä edes tulla ihan heti. Lepardikuosi on vaan niiiiin siisti! :) Saa nähdä, että pystyykö sitä hillitsemään itsensä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti