lauantai 14. syyskuuta 2013

Huhhu

Alkaa tosiaan pikku hiljaa tästäkin duracellista virta loppuun. Eipä ole kotonakaan tällä viikolla kyselty, että "oletko käynyt jo treenamassa?" tai "voisitko mennä treenaamaan?". Kerrankin ei ole ollut iltaisin liikaa energiaa, vaan päinvastoin. Mutta taas on onneksi yksi työntäyteinen viikko voitonpuolella. Ja sitten onkin enää viikko, kun lämpö kutsuu. Jee!

Tällä viikolla on ollut taas kohtuu paljon kaikennäköistä ohjelmaa. Päivät ovat venyneet sinne klo 20.30-21 asti, ennen kuin olen ehtinyt takaisin kotiin töistä ja treeneistä. Siinä kohtaa ei paljoa muuta jaksa kuin syödä ja mennä nukkumaan. Kämppäkin alkaa kyllä näyttää siltä, että siivoiluun ei ole viime viikkoina jäänyt kauheasti aikaa.. On tullut myös syötyä vähän mitä sattuu, mutta onneksi paino on pysynyt silti aisoissa. Ei kai se toisaalta voi noustakkaan, kun painaa pää kolmantena jalkana ympäri kyliä.. Onneksi kuitenkin kohta pääsee takaisin normaaliin arki- ja treenirytmiin kiinni. Ehtii nukkumaan, syömään ja treenaamaan taas normaalisti :) Ja ehkä käymään myös töissä.. Mieluiten tietenkin tekisin vain noita kolmea ensin mainittua.

Selvisin kuin selvisinkin myös eilisestä, perjantai 13. päivästä, eli virallisesta tapaturmapäivästä. Oikein itsekin ihmettelin, että miten hyvin meni päivä. Oikeastaan odotin, että jotain sattuu. Ollut sen verran kujalla tässä viime päivät, että katastrofin ainekset ovat olleet koko ajan käsillä. No ehkä sitä vähän korvasi tiistain soututreeneihin saapuminen. Astuin autosta ulos ja mihinkäs muuhun kuin koiranp*skaan. Ihmettelin vielä, et onpas pehmeää nurmikkoa.. Ja jalassa tietysti valkoiset tennarit, kuinkas muuten.. Kivakiva. Sitten oon "vähän" kikkaillut mun veneen kanssa tällä viikolla eli suomeksi joutunut kantaan yksin sitä :D Tuloksena nämä:



Hupsis. Oikein kivannäköiset.. Kuva ei kyllä onneksi kerro ihan koko totuutta. No, mutta kokemus opettaa taas. Nyt tiedän miten sitä ei kannata nostaa :D Joka tapauksessa yllättävän pienillä vaurioilla/kommelluksilla on selvitty taas tästäkin viikosta. Tai ainakin henki vielä pihisee :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti