maanantai 16. syyskuuta 2013

Taas maanantai...

Jaaha taas on sitten uusi viikko pyörähtänyt käyntiin. Maanantai meni yllättävän kivuttomasti, vaikka viikonloppuna ei juurikaan ehtinyt lepäilemään. Lauantaina oli ohjelmassa kahdet treenit ja siinä välissä käväisin töissä.. Sunnuntaina sitten yllättäen parit treenit ja vielä lisäksi siivousta (auto + koti).

Tämän viikon treenit näyttivät seuraavanlaisilta:
ma
hieroja
ti
soutu 1h 15min, pk-, lopussa sykkeet vähän nousi pk+, kun tsekattiin tekniikkaa läpi.
ke
puntti 1 (jalat, vatsa, rinta) tässä ohjelmassa on mulle uus liike; bulgarialainen kyykky. Voin kertoa, että kyllä muute tuntuu mukavalta pakaroissa!
to
lepo, piti olla ekaks aamutreeninä (illalla oli työmenoja) keppijumppa, mutta olin niin kuollut keskiviikko iltana, et päätettiin siirtää se viikonloppuun.
pe
tehotreeni soutu, 2x n. 1700m/pal. 500m kevyesti. Piti olla 2000m, mut treenipaikan vaihdoksesta johtuen piti pätkiä lyhentää (loppuu järvi kesken).
la
ap: puntti 2 (kädet, olkapäät, selkä) + keskivartalojumppa, johon meinasin myös tällä viikolla kuolla.
ip: soutu pk- 60min
su
ap: pyöräily pk- 2h 40min, osa lenkistä latupohjaa pitkin syksyisessä metsässä, oli super kivaa!
ip: keppijumppa 1h 15min

Kohtuu mukavasti sujui taas treeniviikko, vaikka pientä väsymystä töiden osalta olikin ilmassa. Luulenpa kuitenkin, että olisin vielä väsyneempi, jos tulisin töistä suoraan kotiin sohvalle makaamaan. Siinä mielessä siis hyvä vaihtoehto lähteä haukkaamaan vähän happea ja tyhjentämään päätä treeneihin :)

Eilen olin kyllä super tehokas, vaikka vedin aamupäivällä tuon pitkän pyörälenkin. Käväisin kotona nopeasti syömässä ja suihkussa, jonka jälkeen suuntasin isälleni ja mummolaan. Sain vihdoin aikaiseksi pestä autoni sekä sisältä että ulkoa. Sujui kyllä mukavasti iskän painepesurilla. Kehtaa taas ajaa tolla autolla myös ihmisten ilmoilla ja ottaa kyytiläisiäkin.. Samalla reissulla käväisin mummolan kasvimaalla. Mukaan tarttui tomaatteja, punajuuria, porkkanoita ja omenoita. On kyllä ihanaa, että on mahdollisuus saada noita ja vielä luomuna :)
Tällainen nousi myös maasta :) 
Kotiin tultaessa lähdin pyörähtään salilla keppijumpan merkeissä ja sitten vielä siivous siihen päälle. Meni taas aavistuksen myöhäiseksi, mutta tulipahan nyt tehtyä ainakin.

Saatiin viikonloppuna kaksikkoparini kanssa hyvät naurut, kun löydettiin menneeltä kesältä kisakuvia. Tosin kumpikaan ei voinut kunnolla nauraa, koska vatsalihakset oli molemmilla niin paalissa :D Tässä nyt yksi otos, jolle naurettiin ihan kippurassa. Voiko samassa veneessä olevilla olla noin eri ilmeet? Meiltä näemmä onnistuu..
"Ny vedetään s*atana!" ja "Oota mä poseeraan ensin.."
Tämä toimikoot loppukevennyksenä. Tarvitsee varmaan jossain kohtaa tehdä kunnon kuvakooste kesän kisoista :) Nyt kuitenkin pakkaamaan huomisen soutukamat ja sitten päätä tyynyyn..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti